Summertime

Summertime - Coetze, J. M. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coetze, J. M.
DIMENZIJA
5,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Summertime.pdf
ISBN
9715963509057

OPIS

Mladi engleski biograf sakuplja materijale za knjigu o pokojnom južnoafričkom piscu Johnu Coetzeeu, fokusirajući se na autora u njegovim tridesetima, u vrijeme dok je živio u ruševnoj kućici u predgrađu Cape Towna, s obudovjelim ocem – biograf je, naime, uvjeren da baš u to vrijeme Coetzee otkriva sebe kao pisca. Iako se nikad nije osobno susreo s njim, biograf intervjuira petero ljudi koji su dobro poznavali Coetzeea – među njima, udanu ženu s kojom je bio u vezi, njegovu rođakinju Margot i brazilsku balerinu čiju je kći poučavao engleskome. Ti iskazi stvaraju sliku nespretnog, rezerviranog i knjiški nastrojenog mladog čovjeka kojemu je teško stvoriti dublju vezu s ljudima koji ga okružuju. Summertime je inventivna i nadahnuta fikcija koja J. M. Coetzeeu dopušta da vlastiti život sagleda kritičkim i bespoštednim pogledom, otkrije bolne moralne dvojbe i pokuša shvatiti što to znači skrbiti za drugo ljudsko biće. Prodoran, elegantan i često iznenađujuće zabavan roman, Summertime je priča koja plijeni pažnju; priča koju je napisao jedan od najcjenjenijih pisaca današnjice.

La prima stagione, composta da 8 episodi, è stata distribuita dal 29 aprile 2020 sulla piattaforma Netflix. La seconda stagione sarà distribuita sulla piattaforma a giugno 2021.

Ltd. 1979 ... Summertime, Summertime Lyrics: It's summertime summertime sum sum summertime / Summertime summertime sum sum summertime / Summertime summertime sum sum summertime ... Summertime (Scenes from Provincial Life #3), J.M.

POVEZANE KNJIGE