Do uspjeha – bez izgovora

Do uspjeha – bez izgovora - Dyer, Wayne W. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dyer, Wayne W.
DIMENZIJA
12,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Do uspjeha – bez izgovora.pdf
ISBN
3713589125013

OPIS

Kako promijeniti način razmišljanja koji nas sputava cijelog života Razmišljanje da ćete uvijek biti siromašni, nesretni, preteški ili premršavi; da ćete uvijek biti ovisni o nečemu; da nikada nećete privući svoju srodnu dušu; da ćete i dalje imati ispade bijesa; da nikada nećete razviti glazbene, likovne ili sportske vještine; da ćete uvijek biti stidljivi, jer se oduvijek tako osjećate… sve su to izgovori. I kada ih naučite prepoznavati, tada ih možete početi i uklanjati. S druge strane, ako otkrijete da su to duboko usađene značajke vaše osobnosti i navike razmišljanja koje se ne mogu promijeniti, tada ćete, u prenesenom smislu, sisati palac i plakati kad god život odbije suradnju s vama. Vjerujte mi, osjećat ćete se ispunjenima i dobit ćete novu dozu energije ako krenete s ostvarivanjem paradigme Do uspjeha – bez ozgovora! U svojoj najnovijoj knjizi, punoj inovativnih ideja, najbolje prodavani autor Wayne Dyer jasno vam pokazuje da možete – i da hoćete – i to kada odbacite sumnje i počnete vjerovati. Do u najmanjih pojedinosti on ispitujenačin na koje naše misli, osjećaji i obrasciponašanja utječu na ono što činimo. Osim toga proučava način mijenjanja ovih čimbenika kako bismo svom osjećaju samopoštovanja dali potrebnu dozu nadahnuća, ohrabrenja i vitalne podrške. Možete se promijeniti i živjeti svoj život onako kako vi to želite – samo prestanite s izgovorima!

... "Bez obzira na ostale stvari koje vam se događaju u životu, morate zapisati što trebate učiniti i jednostavno to i obaviti.

dyer (42665) - Razmišljanje da ćete uvijek biti siromašni, nesretni, preteški ili premršavi; da ćete uvijek biti ovisni o nečemu; da nikada nećete privući svoju sro... Nemojte više imati izgovora za nečije loše ponašanje prema vama. Nikada nemojte tolerirati destruktivni svijet fizičkih zlostavljača jer to je put bez povratka, to je rušenje svih moralnih i ljudskih granica a kada srušite te granice ne živite više svoj život, živite nasilnu volju ljudi koji su izgubili upravljač nad svojim životom. 7 koraka do uspjeha.

POVEZANE KNJIGE