Priručnik iz fizike za državnu maturu

Priručnik iz fizike za državnu maturu - Knežević, Stjepan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Knežević, Stjepan
DIMENZIJA
8,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik iz fizike za državnu maturu.pdf
ISBN
8284851730714

OPIS

Priručnik je namijenjen srednjoškolcima i njihovim nastavnicima za pripremu ispita iz fizike na državnoj maturi. Obuhvaćeno je cjelokupno gradivo na kojem se temelji ispitni katalog. U uvodnom dijelu svakog poglavlja ukratko se razlaže teoretski sadržaj s odgovarajućim formulama, nakon čega slijede zadaci te njihova rješenja na kraju poglavlja. Zbirka sadrži oko 1000 zadatka s rješenjima. Kod kompleksnijih zadataka uz rješenja su navedena dodatna tumačenja i upute za njihovo rješavanje. Dodatak na kraju priručnika sadrži tablice s konstantama, fizikalne i osnovne matematičke izraze, primjere različito strukturiranih zadataka te sve informacije, formule i pojašnjenja potrebna za polaganje ispita na državnoj maturi.

Sadržajno pokriva gimnazijsko gradivo i metodički slijedi opseg i vrstu zadataka koji su... Kako bi postigao što bolji rezultat, koji će ti zajamčiti upis na željeni fakultet, pripreme su osmišljene tako da se ciljano prolaze potrebni sadržaji. Program priprema je potpuno prilagođen aktualnom ispitnom katalogu te analizira i sintetizira cjelokupno nastavno gradivo.

Grabusin . Priručnik iz informatike za državnu maturu.

POVEZANE KNJIGE