Vicevi – Mujo i Haso 2

Vicevi – Mujo i Haso 2 - Božić, Miro | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božić, Miro
DIMENZIJA
9,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Vicevi – Mujo i Haso 2.pdf
ISBN
8581958347826

OPIS

Ako je smijeh lijek, onda je dobar vic tableta koja će vam pomoći da živite duže i veselije.U našem izboru viceva podijeljenih u knjige Mali Ivica, Policajci, Mujo i Haso, Životinje, Seks, brak i plavuše možete pročitati najnovije viceve koji će vas nasmijati do suza i kojima ćete se često vraćati. Zato čitajte viceve kako biste, prepričavajući ih, postali izvrstan komičar koji će oraspoložiti i opustiti svako društvo… Mujo i Haso dođu u kazalište. Usred prvog čina Muju stisne i pita on Hasu: – Znaš li ti gdje je ovdje zahod? – Izađeš, pa lijevo kroz hodnik, malo desno i tu ti je. Izađe Mujo lijevo, pa kroz hodnik, pa malo desno i traži, traži, ali zahoda nigdje. Ugleda iza zavjese vazu s cvijećem i u nju se olakša. Vrati se, sjedne na mjesto i pita Hasu: – Što se desilo u međuvremenu? – Onaj je ubio kralja, ova se preudala, a ti si se popišao u ono cvijeće.

od 1 do 10. Mujo i Haso 2 DA MI JE Mujo i Haso pričaju o tome koje su im najveće želje. Kaže Haso: - Da mi je neka velika pegla, pa da ispeglamo ova naša brda, koju bismo zemlju imali! Mujo i Haso u lovu Detalji Kategorija: Mujo i Haso.

Pita Mujo jarane sta su ponijeli u zatvor da se zabave. Haso izvuče bojice i kaze: oduvijek sam htio crtat sad imam vremena.

POVEZANE KNJIGE