Moji se roditelji razvode

Moji se roditelji razvode - Buljan Flander, G | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buljan Flander, G
DIMENZIJA
4,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Moji se roditelji razvode.pdf
ISBN
8454200034053

OPIS

Ilustrirani priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka.Cilj mu je pomoći djeci i mladima kako bi što bolje razumjeli zašto do razvoda dolazi te kako bi lakše razumjeli vlastite osjećaje i reakcije povezane s razvodom.

Knjiga „Moji se roditelji razvode" prvenstveno je namijenjena djeci i mladima čiji su se roditelji razveli ili su u postupku razvoda braka. Cilj joj je pomoći djeci i mladima da saznaju što više o različitim aspektima razvoda ... Moji se roditelji razvode : priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka / Gordana Buljan Flander, Predrag Zarevski.

"Moji su roditelji bili sebični", rekao je Danijel, čiji su se roditelji razveli kad je imao sedam godina. Moji se roditelji razvode. Ilustrirani priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka.

POVEZANE KNJIGE