Osnove termografije s primjenom

Osnove termografije s primjenom - Andrassy, Mladen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andrassy, Mladen
DIMENZIJA
7,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove termografije s primjenom.pdf
ISBN
3702812547517

OPIS

Ova knjiga je rezultat dugogodišnjih osobnih iskustava autora u primjeni infracrvene termografije na velikom broju termografskih mjerenja izvedenih u praksi. Na vrlo kvalitetan način sveobuhvatno opisuje teorijske osnove i mogućnosti primjene infracrvene termografije, čega u literaturi na hrvat skom jeziku u ovom području do sada nije bilo. Autori su se poslužili relevantnom literaturom, a u pojedinim je dijelovima građa nadopunjena i njihovim izvornim primjerima. Knjiga omogućuje kvalitetnu izobrazbu kadra u skladu sa zahtjevima norme HRN EN 473. Namijenjena je onima koji će termografiju primjenjivati u praksi, ali i onima koji općenito žele saznati o mogućnostima njezine primjene, eventualno se odlučiti za kupovinu uređaja i daljnju izobrazbu, ili pak unajmiti usluge termografskih snimanja, dok je studentima korisna dopunska literatura za svladavanje gradiva iz kolegija koji se bave mjerenjima u toplinskoj i procesnoj tehnici.

Boras; S. Švaić ... IC termografijom, primjenom usporedbi, trendiranjem, pronalaženjem problemati ...

Dodaj u košaricu ... Dokumenti iz područja termografije Izobrazba termografista sukladno normi HRN EN 473 za Level 1 s međunarodnim certifikatom [257,47 KiB] Za osobe koje žele pohađati tečaj ITC - Osnove termografije, primjena u zgradarstvu [193,18 KiB] Upoznavanje s načinima i zakonitostima prijenosa topline te osnovama primjene infracrvene termografije. Upoznavanje s gorivima i procesima izgaranja goriva.

POVEZANE KNJIGE