Kako raste lavić

Kako raste lavić - Mategazza, Giovanna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mategazza, Giovanna
DIMENZIJA
7,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako raste lavić.pdf
ISBN
4732747596220

OPIS

Slikovnice s prozorčićima iznenađenja – najzabavniji način učenja za djecu od 2 – 4 godine. Ova serija namijenjena je maloj djeci koja, nakon razdoblja istraživanja, gledanja, dodirivanja i isprobavanja, počinju promatrati život oko sebe i postavljati pitanja o tome na koji se način sve neprestano mijenja. Dok čitate tekst vašem djetetu, ono pažljivo proučava slike i poistovjećuje se s mladuncem iz slikovnice i s njegovim rastom. Pomažući djetetu pri izgovoru, potaknite ga da usporedi vlastito iskustvo s pričom iz slikovnice. Podignite prozorčiće i otkrijte iznenađenja; na taj ćete način razviti prirodnu radoznalost djeteta koja je temelj želje za učenjem.

Ni­sam znao ja da ce­nim sve što si mi dao, ču­vao me od sva­kog zla, ispred me­ne stao, sad bih da ti ... Kako cvjetovi ocvatu, treba ih skidati kako bi došli novi ali i kako se ne bi stvarao plod. Voli dreniranu zemlju.

Ova serija namijenjena je maloj djeci koja, nakon razdoblja istraživanja, gledanja, dodirivanja i isprob... Kako raste... lavić je djelo autora Giovanna Mantegazza, nakladnika V.

POVEZANE KNJIGE