Osluškujući podne

Osluškujući podne - Šimleša, Bruno | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
9,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Osluškujući podne.pdf
ISBN
8009894806736

OPIS

Vjerujem da svatko od nas ima svoj način doživljavanja svijeta, unikatni ton kojim prepoznaje stvarnost. Stihovi su moj način. Oni su moj alat razmaskiravanja stvarnosti. Kao da ta britka kraljica mora skinuti svoje maske pri susretu sa slobodom stiha. Odjednom se probudim podnevom, nađem u Buenos Airesu i gledam kako tango pleše stvarnost. Uživajte u plesu! Bruno Šimleša

Različite vrste završne obrade omogućuju brzu i jednostavnu ugradnju, kao i mogućnost udovoljavanja sve većem broju kupaca koji od podnih obloga traže ekskluzivan proizvod visokih estetskih i tehničkih karakteristika. A - V. Jovanka Babić Jelovac, S onu stranu neba i tla (o knjizi, S ljubavlju na usnama) Lidija Bajuk, Pogleč človeka; zakaj sam ja tak spametna ( o knjizi, Papirnati brod) Tomislav Marijan Bilosnić, Volja za proć (o knjigama, Odisejeve pjeme i Krilati kozorog ili ponoćne prijateljice) Josip Brkić, O čistini i gaži u izvanmoralnome smislu (o knjizi, Molitvenik hrvatskih pjesnika ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Za tvoje dobro autora Wiseman, Ellen Marie.

Iščitavajući njegovu novu zbirku poezije "Vrisak u podne" možemo uočiti znatan otklon i nadilaženje zavičajnih motiva koji se kroz opći meditativno-pesimistički i egzistencijalistički ton sukobljavaju sa zlom koje više nije lokalnog već univerzalnog karaktera. Iako inicijalna pozicija ... U sljedećoj knjizi, "Savršenstvo kreacije" iz 2007.

POVEZANE KNJIGE