Otkrivanje tajnog kršćanskog koda

Otkrivanje tajnog kršćanskog koda - Wallace-Murphy, Tim | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wallace-Murphy, Tim
DIMENZIJA
11,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Otkrivanje tajnog kršćanskog koda.pdf
ISBN
5327808396673

OPIS

Analizirajući brojne simbole koji su se stoljećima smatrali heretičkima, kao što su oni u kapelici u Rosslynu ili crkvi Notre Dame, dokazuje se istinska Kristova namjera koja je, prema mišljenju autora, razvojem kršćanstva bivala sve iskrivljenija. Između ostalog, autor dokazuje da je Isus želio Jakova, a ne Petra, za svog nasljednika. Navode se i argumenti koji pobijaju ideju bezgrešnog začeća, a govori se i o Isusovom životu nakon raspeća te braku s Marijom Magdalenom. Ovo je priča o kršćanstvu od strane onih koje je Crkva oduvijek proganjala. Nakon ‘Da Vincijeva koda’, novi bestseler tvrdi da u simbolima kršćanstva otkriva tajne o Isusu koje je Crkva dugo skrivala. Jutarnji list

Iako objektivno ne postoji neki "preveliki" razlog zbog kojeg bi korisnicima koristio ovaj broj, s obzirom da se radi o još jednom kodu- bilo bi ga dobro navesti. Aktivirajte čekanje poziva: *43# Nakon upisivanja koda *43# aktivirati ćete čekanje poziva. Wallace-Murphy, Otkrivanje tajnog kršćanskog koda Eco, Ime ruže Annaud, Der Name der Rose "Društvo koje progoni": inkvizicija i mehanizmi prisile Baigent - Leigh, Inkvizicija Mit o progonu vještica (historiografija, okultizam, New Age, feminizam) Read, Burning times Unutar tajnog sveta Osame bin Ladena Peter L Bergen 320 din Espen Hamer UNUTARNJI MRAK 590 din OTKRIVANJE TAJNOG KRŠĆANSKOG KODA 1.990 din tim wallace murphy : otkrivanje tajnog krŠĆanskog koda 30,00kn UVEZ : MEKI BROJ STRANICA : 293 JEZIK I PISMO : LATINICA GODINA IZDANJA : 2006 IZDAVAČ :.. Religija obuhvaća djela koja se bave religijskim i vjerskim temama, religioznošću i duhovnošću, dok mitologija označava djela koja bilježi mit, legenda ili usmena predaja, a bavi se pričama fantastičnog sadržaja u kojima su junaci bogovi, polubogovi, heroji i slično. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

Između ostalog, autor dokazuje da je Isus želio Jakova, a ne Petra, za svog nasljednika. Kršćanstvo Meki uvez 293 stranice. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Sve to kriju tajne kodirane poruke u crkvenim spisima, tvrdi Tim Wallace-Murphy, autor knjige "Otkrivanje tajnog kršćanskog koda" (Cracking the Symbol Code) iz koje objavljujemo odabrane odlomke.

POVEZANE KNJIGE