Isus kakvog nisam poznavao

Isus kakvog nisam poznavao - Yancey, Phillip | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Yancey, Phillip
DIMENZIJA
5,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Isus kakvog nisam poznavao.pdf
ISBN
8471455833790

OPIS

U rukama držite knjigu koja je stubokom promijenila našu duhovnost. Ovu ćete rečenicu čuti od milijuna čitatelja Yanceyevih knjiga. To nije fraza.Riječ je o autoru koji je iznimno nadaren. Za njega je Billy Graham, jedan od najvećih kršćanskih propovjednika XX. stoljeća, doslovno rekao: U evangelickom svijetu nema pisca kojemu se više divim i kojega više cijenim. Čitajući knjigu Isus kakvog nisam poznavao osjetili smo kako smo godinama, čitajući evanđelja, zapravo koračali svijetom s prilično iskrivljenom slikom Isusa iz Nazareta. Philip Yancey predstavlja nam Isusa kakvog zaista nismo poznavali. Kako mu je to uspjelo? Ponajprije, pokušao je zaboraviti sve šablonske predodžbe Isusa. A onda je učinio ono što i sami trebate učiniti. Čitajući o Isusu iz Biblije kao netko tko ulazi u djevičansku prašumu, divio se svim detaljima koji su se u prijašnjim susretima s Isusom povijesti i s Isusom vjere gubili, kao što se prekrasan cvijet ili egzotična ptica gube iz vida onome koji u prašumi ne podiže pogled. A Yancey je učinio upravo to: podigao je pogled tražeći pomoć milosrdnog Boga, jer je bio svjestan da sam nikada ne bi uspio naći nadahnuće za istinski susret s Isusom. “Ovo je najbolja knjiga o Isusu koju sam ikad čitao, vjerojatno najbolja knjiga o Isusu u cijelom XX. stoljeću.” -Profesor Lewis B. Smedes “Pod Yanceyevim vjernim okom Isus postaje ljudsko i božansko biće, prisutan i u biblijskim tekstovima i u našem životu.” –Walter Wangerin Jr., pisac knjige The Book of God

120,00 kn kn Isus kakvog nisam poznavao . Permalink: Isus kakvog nisam poznavao Tekstualna građa, tiskana .

Napomena ... Philip Yancey - Isus kakvog nisam poznavao. Zahvale Razredu kojeg sam poduavao i koji je mene poduavao u crkvi LaSalle Street u hicagu! "imu Sta##ordu$ %udu &gleu i 'alteru 'angerinu mla(em$ iji su me pronicljivi komentari nagnali da ovu knjigu preradim vi)e puta nego )to sam to *elio! +erlvinu +er,ruggeu za pa*ljivu tehniku provjeru ,i,lijske tonosti! -ojem uredniku .ohnu Sloanu$ koji je ... Politički pokret po svojoj naravi povlači crte, pravi razlike, presuđuje; nasuprot tome, Isusova ljubav prelazi preko crta, nadilazi razlike i dijeli milost.

POVEZANE KNJIGE