U boju sutra na me misli

U boju sutra na me misli - Marias, Javier | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marias, Javier
DIMENZIJA
5,88 MB
NAZIV DATOTEKE
U boju sutra na me misli.pdf
ISBN
7492078687559

OPIS

Završivši u stanu nesuđene ljubavnice, koja umire prije ljubavnog čina, glavni je protagonist ulovljen u mrežu tuđih obiteljskih tajni Víctor Francés, glavni protagonist Maríasova romana, je TV scenarist i anonimus ili pisac u sjeni, zadužen za pripremanje govora važnim ali neobrazovanim osobama. Na večeru ga u svoju kuću poziva Marta Téllez, majka dvogodišnjeg djeteta, čiji je suprug na putu u Londonu. Nakon romantične večere muškarac i žena prelaze u spavaonicu. Ali, Marta Téllez iznenada umire u potresnom prizoru agonije. Ova neostvarena nevjera tako se pretvara u bajkovito nevjerojatnu priču sa stvarnim i teškim pitanjima: što učiniti s tijelom, treba li koga obavijestiti ili ne, kakva je razlika između života i smrti? Víctor Francés brzo će donostiti odluke, ili ih neće donijeti nego će se prepustiti da ga vode čas dobronamjerni čas podli porivi… Zadivljujuće štivo Javiera Maríasa još jednom odvodi čitatelja u čaroliju iz koje neće poželjeti izaći. Autor postiže napetost pišući o onom skrivenom, o djelima i namjerama, o onome što činimo i ne znajući, o volji koja se gotovo nikada ne ostvari, o tome kako znamo iznevjeriti osobe koje smo nekada voljeli, o zaboravu koji čini da se sve kreće prema svom laganom iščeznuću, o neodlučnosti, o rastanku i, na kraju, o prijevari, koja je možebitno naše prirodno stanje, i stoga nas možda ne bi trebala toliko boljeti. A Shakespeareova zlokobna misao U boju sutra na me misli, i nek mač ti bez brida ispadne; očajavaj i umri, stalno se ponavlja kao kletva ili kao upozorenje.

Naručujem Lista želja. Lokacija prodavca: Stari Banovci.

vlasnika Hvala vam što redovno dopunjujete svoj račun . To nam omogućava da ceo tim i dalje vredno razvija Za porudžbine preko 2500 din mi preuzimamo troškove dostave knjiga na teritoriji Srbije.

POVEZANE KNJIGE