Sve o glagolima – španjolski jezik

Sve o glagolima – španjolski jezik - Segoviano, Carlos dr. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Segoviano, Carlos dr.
DIMENZIJA
7,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve o glagolima – španjolski jezik.pdf
ISBN
7526513742370

OPIS

Ponsov priručnik “Sve o glagolima” objašnjava pravila promjene i uporabe španjolskih glagola u različitim vremenima. U preglednim tablicama nalaze se pravilni i nepravilni glagoli te njihovi različiti oblici. Sve najvažnije označeno je kontrastnom bojom. Pri traženju određenoga glagola pomoći će Vam abecedni sadržaj na kraju knjige. U preglednim tablicama ovog priručnika nalaze se konjugacije za 74 pravilna i nepravilna glagola, za jedan povratni glagol i za pasiv. Konjugacijski primjeri pregledno ilustriraju sve oblike a posebnosti su naglašene pomoću boja i pomoću pravila. U abecednom popisu glagola na kraju priručnika možete naći oko 1350 daljnjih pravilnih i nepravilnih glagola s navedenim konjugacijskim primjerom po čijem se uzorku tvore oblici traženog glagola.

Hoćemo li naučiti sve o glagolima? Naglašeni oblici prilikom isticanja sadržaja: Jesmo, mi smo superznalci. Hoćemo, naučit ćemo sve što je potrebno. Pons sve o glagolima : Španjolski jezik Carlos Segoviano.

777,00 ... Obavijesti me o promjenama na PONS Sve o glagolima Španjolski jezik: Javi prijatelju . Javi prijatelju o ovom proizvodu.

POVEZANE KNJIGE