Hrvatsko-španjolski rječnik

Hrvatsko-španjolski rječnik - Božanić, Cvjetanka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božanić, Cvjetanka
DIMENZIJA
11,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-španjolski rječnik.pdf
ISBN
2627067486297

OPIS

Rječnik s otprilike 17 000 hrvatskih natuknica, kao i približno toliko kolokacija i frazema, namijenjen je širokom krugu korisnika – od prevoditelja, studenata i učenika do poslovnih ljudi, turista i svih koji žele obogatiti svoje znanje. Najčešći frazemi iz svakodnevne govorne i pisane komunikacije, popis zemljopisnih imena i ktetika, popis brojeva.

Na samom početku, radi lakše i brže uporabe rječnik a, navedena su osnovna pravila izgovora španjolskog jezika. Na kraju rječnik a su mali dodatci: španjolski nazivi za države i narode, španjolski nazivi za brojeve i popis nepravilnih glagola. Rječnik s otprilike 17 000 hrvatskih natuknica, kao i približno toliko kolokacija i frazema, namijenjen je širokom krugu korisnika - od prevoditelja, studenata i učenika do poslovnih ljudi, turista i svih koji žele obogatiti svoje znanje. Oxfordov engleski rječnik broji više od 600.000 riječi.

Application features: - Favorites. - History.

POVEZANE KNJIGE