Saint Germaineovo proročanstvo za novo tisućljeće

Saint Germaineovo proročanstvo za novo tisućljeće - Prophet, Elizabeth Clare | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prophet, Elizabeth Clare
DIMENZIJA
6,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Saint Germaineovo proročanstvo za novo tisućljeće.pdf
ISBN
6830333400162

OPIS

Ova knjiga istražuje najzanimljivija proročanstva o našem dobu, a uključuje i nova tumačenja Nostradamusovih katrena Postoji li svjetlost na kraju tunela? Proroci govore o tmini i propasti ali proročanstva ipak nisu uklesana u kamenu.Nostradamus, Edgar Cayce, Majka Marija i Saint Germain otkrivaju nam da je razdoblje u koje ulazimo jedinstveno – po svojim mogućnostima za duhovni i tehnološki napredak, ali i po mogućnosti izbijanja rata, prevrata, pa čak i kataklizme. Proročanstvo za novo tisućljeće pokazat će nam što učiniti da nam budućnost bude svjetlija. Ova knjiga ponajprije istražuje najzanimljivija proročanstva o našem dobu, uključujući nova tumačenja čuvenih Nostradamusovih katrena. Također nas upoznaje s duhovnom, visokofrekventnom energijom koja u naš život može unijeti ravnotežu, sklad i pozitivne promjene. Zapanjujući uvidi i duhovne metode opisane u ovoj knjizi pomoći će vam u oblikovanju budućnosti kakvu želite Prevela: Radha Rojc Belčec

Spadaro i Murray L. Steinman ; s engleskoga prevela Radha Rojc-Belčec 2006.

Milana Šimunovića, predstojnika Teologije u Rijeci Pastoral za novo lice Crkve, bit će predstavljena 31. svibnja u 19.30 sati u velikoj dvorani Teologije u Rijeci.

POVEZANE KNJIGE