Kralj milijunskih odšteta

Kralj milijunskih odšteta - Grisham, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
6,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Kralj milijunskih odšteta.pdf
ISBN
5283780131512

OPIS

Clay Carter je potrošeni odvjetnik u Uredu javnog branitelja u Washingtonu u trenutku kada dobiva slučaj tinejdžera koji je bez razloga ubio poznanika. Clayu prilazi tajanstveni stranac, enigmatski Max Pace, koji predstavlja megakorporaciju koja proizvodi lijekove koji u tinejdžerima izazivaju nagon za ubijanjem. Korporacija će platiti Clayu 10 milijuna dolara u slučaju da se nagodi sa svim žrtvama za 5 milijuna dolara po slučaju i da se sve odradi u strogoj tajnosti. Nakon kratkog preispitivanja svoje savjesti Clay prihvaća ponudu, daje otkaz te otvara svoj ured i zaključuje sve slučajeve. Kao nagradu, Pace mu daruje veliki slučaj koji se temelji na ukradenim dokazima čija se vrijednost procjenjuje na desetke milijuna dolara. Clayu se otvara velika karijera kada dobiva više od 100 milijuna dolara naknada, kupuje Porsche, kuću u Georgetownu i osobni mlažnjak. Sve to nije dovoljno da zaboravi ženu koju voli, ženu koja ga je ostavila prije nego što mu je karijera krenula uzlazno, a njegova neumjerena rezultirat će time da mu cijela budućnost ovisi o jednom suđenju.samosvijest i rasipnost Nije li ga prijatelj upozorio da nitko ne zarađuje 10 milijuna dolara u šest mjeseci? U prijevodu Damira Biličića i uz ilustraciju Nenada Martića petnaesti roman Johna Grishama u nakladi Algoritma povratak je sudnici i parnicama gdje se milijuni dolara dobivaju kao na ruletu.

Clayu prilazi tajanstveni ... Kralj milijunskih odšteta količina Dodaj u košaricu ISBN: 9532201335 Izdavač: Algoritam d.o.o. Područje: Proza Uvez: Tvrdi uvez Kategorija: Proza Oznaka: triler Jezik: Hrvatski Godina izdanja: 2003 Format: 16*24 Broj stranica: 365 Tvrdi uvez 267 stranica Krimić.

Završava 21.03.2021. 10:33:10 Splitski kralj nekretnina iz sjene: uspješni biznismen malo je poznat široj javnosti, ali revno kupuje parcele po gradu, a nedavno je stavio milijunski zalog i na - Trstenik Piše Sandi Vidulić 2.

POVEZANE KNJIGE