Umijeće postizanja sreće

Umijeće postizanja sreće - Lama, Dalai | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lama, Dalai
DIMENZIJA
7,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Umijeće postizanja sreće.pdf
ISBN
3894422014297

OPIS

U Umijeću postizanja sreće Howard Carter predstavlja Dalai Lamin pristup prvenstveno publici potekloj sa Zapada. Tu se nalaze veliki dijelovi njegovih predavanja, kao i njihovi privatni razgovori. Autor je prikupio one djelove koji su primjenjivi u svakodnevnom životu, uglavnom izostavljajući aspekte tibetanskog budizma. Dalai Lama ionako je napisao nekoliko izvrnih knjiga o raznim aspektima budističkog puta. Vjerujem da je prava svrha našeg života traženje sreće. To je jasno. Bez obzira je li netko od nas vjernik ii nije, je li pobornik ove ili one religije, svi mi tražimo nešto bolje u životu. Stoga, mislim da se naš život u osnovi kreće prema sreći… Kako postižemo unutarnji mir? Postoje dvije metode. Po jednoj metodi valjalo bi steći sve što želimo – sav novac, kuće, automobile, savršenog partnera i savršeno tijelo. Dalai Lama je ukazao na nedostatke te metode. Prije ili kasnije naše želje će nas dovesti do nečega što nećemo moći posjedovati. Druga, pouzdanija metoda kaže da ne valja priželjkivati ono što nemamo, već da valja cijeniti ono što imamo.

U Tvojoj prisutnosti - Uživaj mir u Njegovoj prisutnosti . 79,00 kn .

Žanr: Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Um, tijelo i duh: Tajno umijeće postizanja bogatstva. Knjiga Obilje je svojevrsno filozofsko putovanje od Pariza do Kyota koje traži odgovor na pitanje kako običan čovjek može lakše i bolje postići svoje financijske ciljeve.

POVEZANE KNJIGE