Što očekivati u trudnoći

Što očekivati u trudnoći - Eisenberg, Arlene | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Eisenberg, Arlene
DIMENZIJA
8,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Što očekivati u trudnoći.pdf
ISBN
1536211314145

OPIS

Vodič za trudnoću u kojemu buduće majke i očevi pronalaze umirujuće odgovore na svoja pitanja, od faze planiranja do poslijeporođajnograzdoblja. Pregledan i sveobuhvatan priručnik koji vas vodi iz mjeseca u mjesec prvo je što biste trebali kupiti nakon što test na trudnoću bude pozitivan. Strah je veliki neprijatelj u trudnoći i porođaju. Kvalitetne i medicinski točne informacije iz ove knjige pomoći će vam da svoje emocije u svakom trenutku trudnoće prihvatite u cijelosti i ispravno. Knjiga ”Što očekivati u trudnoći” obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, sljedećim trudnoćama, blizancima, spolnim odnosima u trudnoći te ublažavanju uobičajenih i ne tako uobičajenih trudničkih simptoma. Dodatak: novo poglavlje o zaposlenim trudnicama, više o budućim očevima, osuvremenjena trudnička prehrana, mjesečne ilustracije napretka vašeg djeteta te podrobni vodič kroz trudove, porođaj, puerperij i dojenje. Utješni odgovori na stotine pitanja: – Prošli sam put rodila carskim rezom. Kakvi su moji izgledi da ovaj puta rodim vaginalno? – Moram li se u trudnoći odreći kofeina? – Mogu li razgovori mobitelom utjecati na nerođeno dijete? – Hoću li naškoditi svojem djetetu ako ne budem pila mlijeko? – Kako mogu ustanoviti je li moje dijete zauzelo odgovarajući položaj za porođaj? – Danas nisam osjetila djetetove pokrete? Znači li to da nešto nije u redu? – Je li moguće da trudovi ne započnu spontano?

Što će trudnoća odmicati iscjedak će postajati obilniji, a vrhunac će doživjeti pred sam porod. Što ga uzrokuje? Vaginalni iscjedak je odgovor ženinog tijela, a posebice vagine na obranu od infekcija. Prednost boravka s bebom u istoj sobi nakon poroda je što ćete lakše uspostaviti proces dojenja, lakše ćete se zbližiti s bebom, a ako u bilo čemu 'zapnete', možete tražiti pomoć.Savjet: Iskoristite to vrijeme da pitate sve što vas zanima i da se odmorite što više možete. Tijekom trudnoće naše tijelo prolazi kroz intenzivne promjene: hormoni luduju, tijelo se mijenja, a tek česte promjene raspoloženja….

Dolaskom hladnog vremena počinju zimske tegobe: hunjavica, kašalj, grlobolja, često popraćene i povišenom temperaturom te malaksalošću. Knjiga ''Što očekivati u trudnoći'' obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, sljedećim trudnoćama, blizancima, spolnim odnosima u trudnoći te ublažavanju uobičajenih i ne tako uobičajenih ... Što svakako izbjegavati u trudnoći? sve bi trudnice trebale izbjegavati duhanski dim, alkohol, opojne droge, kofein u pićima i hrani, prerađenu hranu i hranu bogatu industrijskim šećerima, lijekove bez jasne medicinske indikacije, razne štetne kemikalije i otrove, zračenja i ostala potencijalno opasna sredstva. Knjiga Što očekivati u trudnoći obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, sljedećim trudnoćama, blizancima, spolnim odnosima u trudnoći te ublažavanju uobičajenih i ne tako uobičajenih trudničkih ... Knjiga Što očekivati u trudnoći obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, sljedećim trudnoćama, blizancima, spolnim odnosima u trudnoći te ublažavanju uobičajenih i ne tako uobičajenih trudničkih simptoma. Knjiga Što očekivati u trudnoći obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, sljedećim trudnoćama, blizancima, spolnim odnosima u trudnoći te ublažavanju uobičajenih i ne tako uobičajenih trudničkih ... Knjiga Šta očekivati u trudnoći obuhvaća nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, prodoran plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinu porođaja, sljedećim trudnoćama, blizancima, spolnim odnosima u trudnoći te ublažavanja uobičajenih i ne tako uobičajenih trudničkih simbola. Što očekivati u trudnoći ?, pregled postova u temi, registrirajte se i prijavite za automatsko praćenje promjena u temi - Stranica: 1 Simptomi po kojima možete prepoznati da se radi o trudnoći jesu implantacijsko krvarenje, grčevi u trbuhu, iscjedak koji se razlikuje od uobičajenog, promjene u dojkama i njihova povećana osjetljivost, osjetljivost na mirise, mučnine, umor i izostanak menstruacije. Izostanak menstruacije ujedno je i najprimjetniji simptom rane trudnoće te glavni povod da trudnica napravi test za trudnoću. Što kad se pojavi alergija u trudnoći? pitajmamu alergija alergija na hranu alergija na pelud alergija u trudnoći trudnica trudnoća Ažurirano prije 1 godina 27.

POVEZANE KNJIGE