Učitelj mačevanja

Učitelj mačevanja - Pérez Reverte, Arturo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pérez Reverte, Arturo
DIMENZIJA
10,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Učitelj mačevanja.pdf
ISBN
5882617612138

OPIS

“Učitelj mačevanja” Péreza Revertea, jedog je od najprevođenijih suvremenih španjolskih pisaca, je pustolovno-kriminalistički roman o izdajama i političkim intrigama smještenim u Madrid, godine 1868. U taj kontekst autor je savršeno uklopio i priču o umijeću mačevanja kao plemenitoj vješini koja nestaje. Istovremeno, ovaj roman je intrigantna parabola o moći novca, političkoj ambiciji i nestanku vrijednosti časti i odanosti na izmaku 20. i početku 21. stoljeća.

0 ponuda ... mačevanje prijevod u rječniku hrvatski - poljski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. mačevanje prijevod u rječniku hrvatski - češki u Glosbe, online rječnik, besplatno.

3 Objašnjavajući svoju viziju mačevanja kao sporta iznimne pedagoške vrijednosti, Morehouse je napisao: "Tri ključne pedagoške vrijednosti bavljenja sportovima i inače su: - Njegovanje svoje strasti energičnim duhom i napornim radom. - Postavljanje velikih ciljeva i donošenje dobrih odluka.

POVEZANE KNJIGE