Labirint

Labirint - Moss, Kate | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moss, Kate
DIMENZIJA
5,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Labirint.pdf
ISBN
8298316916242

OPIS

Tri tajne. Dvije žene. Jedan Gral. Srpanj 1209.: u Carcassonneu šesnaestogodišnjoj djevojci otac poklanja tajanstvenu knjigu za koju tvrdi da sadrži tajnu pravoga Grala. Premda Alaďs ne može razumjeti u njoj skrivene čudne riječi i simbole, zna da joj je sudbina skrbiti o njoj.Bit će potrebno veliko odricanje i vjera kako bi se sačuvala tajna labirinta – tajna koja seže tisućama godina u prošlost, u pustinje drevnog Egipta. Srpanj 2005.: Alice Turner se tijekom arheoloških iskapanja u planinama iznad Carcassonnea spotiče preko dva kostura. U skrivenoj grobnici, u kojoj leže kosti u raspadanju, nju obuzima neodoljivi osjećaj prisutnosti zlih sila i jezovita spoznaja da, koliko god se to nemogućim činilo, na neki način može razumjeti tajanstvene u kamen uklesane drevne riječi. Prekasno, Alice shvaća da je pokrenula zastrašujući slijed događanja koja ne može obuzdati i da joj je sudbina nerazmrsivo povezana sa sudbinom Katara koji su živjeli prije 800 godina.

Labirint Igra - Johnny Test Igre. Peppa Pig igrice - Peppa prase u labirintu ... Ditaktički labirint XL NOVO Novi i zapakirai didaktički labirint za djecu.

Zašto samo novinari razotkrivaju afere političara? Zvonimir Šostar - i dok mu se sudi za izvlačenje milijuna, u Zagrebu je zadužen za borbu s pandemijom . Mira Furlan - odlazak glumice koji je izazvao lavinu isprika. 17.

POVEZANE KNJIGE