Rusko-hrvatski rječnik

Rusko-hrvatski rječnik - Madatova Poljanec, S.M. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Madatova Poljanec, S.M.
DIMENZIJA
12,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Rusko-hrvatski rječnik.pdf
ISBN
9108339733762

OPIS

Ovaj pretisak glasovitoga Rusko-hrvatskog rječnika nezaobilazna je literatura za sve koji se bave ruskim jezikom i koji žele otkriti rusko jezično blago. Prvo je izdanje izišlo još davne 1962. godine, a ovo je pretisak prvoga prerađenog izdanja iz 1987. godine. Riječ je o rječniku tzv. općeg tipa, koji sadrži riječi i fraze suvremenoga ruskoga književnog i razgovornog jezika, s najvažnijim tehničkim i znanstveno-popularnim izrazima iz dnevnog i revijalnog tiska i umjetničke literature. – oko 55 000 natuknica – zemljopisni nazivi – pregled najčešćih kratica u ruskom jeziku – osnove izgovora – gramatički oblici

e-rjecnik.net pruža sve vrste jezičnih usluga za prijevod i učenje stranih jezika i nudi preko 900.000 stručnih ... Russko-horvatskij slovarij. Ovaj pretisak glasovitoga Rusko-hrvatskog rječnika nezaobilazna je literatura za sve koji se bave ruskim jezikom i koji žele otkriti rusko jezično blago.

Preporuči knjigu prijateljima. Radoslav Franjo Poljanec, S.

POVEZANE KNJIGE