Fantastične mandale

Fantastične mandale Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Fantastične mandale.pdf
ISBN
8653058091098

OPIS

Fantastične mandalePomoću priloženog štapića za struganje stvorite posebne, vlastite mandale. Ispod crnog površinskog sloja kriju se šareni uzorci i motivi. Dopustite šarenim linijama i mnogobrojnim motivima da vas povedu u kreativnu pustolovinu. Budite kreativni! Osmislite mandale s upečatljivim i neobičnim kombinacijama boja! Odaberite između toga da:uklonite površinski sloj sa svih površina i uzoraka uklonite površinski sloj samo s pojedinih, odabranih detalja budite kreativni i sami na željenim mjestima postavite, uzorke, linije i točkeOpustite se i razvijte svoju kreativnost uz 12 raznolikih i očaravajućih mandala.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Provided to YouTube by Believe SASMandale · KamaleonMandale℗ E.G.T, under exclusive license to Play TwoReleased on: 2019-06-21Author: Grégoire NotérisCompose... Osjeti ljekovitu moć aplikacije Čarobna Mandala Bojanka. Preuzmi bojanku za odrasle i neka te slike mandala za bojenje opuste i umire um! Bojanke za odrasle su vrlo popularne, a vremenom će detaljne slike za bojenje postati sve popularnije.

Zbog svog velikog utjecaja na oslobađanje od stresa, mandala slike u aplikaciji Čarobna ... Zar ne mrzite ponekad što ste odrasli? Testirajte igrice Bojanke Mandale - besplatna bojanka za odrasle sa zadivljujućim mandala dizajnom i slikama za bojanje za odrasle. Organizuj sebi kratak beg od svog stresa života odraslih i prestani razmišljati o poslu, problemima oko djece i financijskim problemima.

POVEZANE KNJIGE