Bog nikad ne trepće

Bog nikad ne trepće - Brett, Regina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brett, Regina
DIMENZIJA
4,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Bog nikad ne trepće.pdf
ISBN
4141051837260

OPIS

“Knjiga Regine Brett Bog nikad ne trepće donosi praktične uvide koji mogu mijenjati svijet.” Deepak Chopra “Regina Brett je darovita promatračica iskustava koja nas oblikuju, a njezine su lekcije pune humora i hrabre iskrenosti. Dala nam je prekrasno napisan putokaz za život.” Jeffrey Zaslow “Imate osjećaj da ste izgubili nadzor nad svojim životom? Ovi nadahnjujući savjeti žene koja je pobijedila rak pokazuju da MOŽETE sve preokrenuti.” Daily Mail IMATE OSJEĆAJ DA STE IZGUBILI NADZOR NAD SVOJIM ŽIVOTOM I DA VAM JE POTREBAN PUTOKAZ ZA ŽIVOT? Zahvaljujući ovim mudrim i oštroumnim lekcijama popularne novinske kolumnistice i finalistice Pulitzerove nagrade Regine Brett, mogućnosti koje vam nudi život vidjet ćete na posve nov način. Kada je navršila pedeset godina, Regina Brett objavila je knjigu o 50 lekcija kojima ju je njen život naučio. Pisala je o svemu što je naučila kada je postala samohrana majka, kada je tražila ljubav na pogrešnim mjestima, radila na svojem odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim djetinjstvom. Vrijednost naputaka Regine Brett otkrili su i zavoljeli čitatelji diljem svijeta. Lijepili su ih po vratima hladnjaka, slali bliskima u e-mailovima. Teme lekcija koje je autorici udijelio život, navođene su na tisućama blogova i pretiskivane u novinama. Ova mudra, suosjećajna i iskrena knjiga bit će bliska svakome tko se ikada našao pred životnim zaokretom i svima koji traže nadahnuće. Neka svaka od pedeset lekcija u njoj bude objava jednostavne i bezvremenske poruke, kao što kaže jedna vrhunska sportašica: “Život je dobar!” Jer jest takav. Zaista. Regina Brett američka je spisateljica, novinarka i radijska voditeljica. Novinarstvo je završila na Sveučilištu u Kentu a religijske studije na Sveučilištu John Carroll. Objavila je više od 2500 novinskih članaka i bila dvaput finalistica Pulitzerove nagrade. Njezina prva knjiga, Bog nikad ne trepće (50 lekcija za teške trenutke u životu), stekla je kultni status i objavljena je u 26 zemalja.

Pisanje kolumne u novinama naučilo me poštivati rokove i ne dopustiti da me spisateljske blokade spriječe u tome. Bog nikad ne trepće - 4. dio Ono što te ne ubije, zaista te ojača - ekskluzivna lekcija o raku dojke Regine Brett.

Dodaj u košaricu Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0. (0 Recenzija) Napišite recenziju.

POVEZANE KNJIGE