Raditi kako treba

Raditi kako treba - Thorstensen, Ole | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Thorstensen, Ole
DIMENZIJA
6,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Raditi kako treba.pdf
ISBN
8599610249468

OPIS

Drvodjelja sam s položenim majstorskim ispitom, ono što većina naziva stolarom. Najradije bih bio iskren i izravan i rekao sve što vidim, i dobro i loše. Živim od pravljenja prolaznih stvari koje se mogu zamijeniti drugima. Teorija je za mene nešto što prevodim u slike gotovih radova. Brojim vijke, čavle i metre materijala, brojim sate. Arhitekt ima možda dvadeset-trideset ovakvih poslova za vrijeme koje je meni potrebno da izgradim ono što je nacrtao. Vjerujem da ja ulažem više svoje duše u to jedno uređenje potkrovlja nego on. Znojit ću se, uprljati, udariti, porezati i smrzavati radeći ga. Novac je važan u ovoj priči, ali kao i uvijek, manje je važan kad ne predstavlja problem. Volim kad mi klijenti kažu ono što papiri ne govore, da im je drago što smo došli i uredili im potkrovlje. Glasovi su im sada sretni. Ja sam sretan. Tako piše Ole Thorstensen u svojem izvanserijskom, sjajnom djelu Raditi kako treba, koje slavi majstorstvo zanata.

Najradije bih bio iskren i izravan i rekao sve što vidim, i dobro i loše. Živim od pravljenja prolaznih stvari koje se mogu zamijeniti drugima.

2. Treba osigurati razmak među gostima, stolovi i stolci moraju biti razmješteni, mora biti metar i pol razmaka od svakog stolca, a među stolovima treba biti tri metra", rekao je Božinović dodajući kako će se najveći dozvoljeni broj korisnika izračunavati po veličini terase, kao i da će taj broj morati biti istaknut. Ističe kako je veliki problem što se ginekolozi većinom bave patološkim dijelom poroda, a malo fiziologijom. - Oni su sigurni u carski rez - poanta te priče je da će žena i dijete ostati živi, a za ono što će biti nitko ne odgovara, kaže Bosiljka i poziva roditelje da se više educiraju o prirodnom porodu. - Treba ostati miran u ovoj situaciji.

POVEZANE KNJIGE