Dani krvi i zvjezdanog sjaja

Dani krvi i zvjezdanog sjaja - Taylor, Laini | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Taylor, Laini
DIMENZIJA
9,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Dani krvi i zvjezdanog sjaja.pdf
ISBN
6471034217701

OPIS

Dani krvi i zvjezdanog sjaja Jednom davno, zaljubiše se anđeo i vrag, pa se odvažiše zamisliti svijet bez krvoprolića i ratova.Ovo nije taj svijet.Karou, koja je nekoć tek pohađala školu likovnih umjetnosti i u slobodno vrijeme pomagala u radionici jednoga vrlo neobičnog majstora, konačno je dobila sve odgovore za kojima je oduvijek tragala. Sada zna točno tko je – kao i što je. No s tim je saznanjem stigla i dodatna istina za koju bi sve na svijetu dala da je nekako može poništiti: ona je bila ta koja je zavoljela neprijatelja, a neprijatelj ju je izdao. I nakon toga je neizreciva patnja zadesila cijeli jedan svijet. U ovome predivnom nastavku međunarodne uspješnice Kći dima i kosti, Karou će morati odlučiti koliko je daleko voljna otići kako bi osvetila svoj narod. Prepun boli i ljepote, tajni i nemogućih izbora, Dani krvi i zvjezdanog sjaja roman je u kojem će se Karou i Akiva naći na suprotnim stranama pradavnoga sukoba koji je ponovno na pomolu. Dok Karou sa svojim (više ili manje) pomno odabranim saveznicima gradi monstruoznu vojsku u zemlji pijeska i zvjezdanog sjaja, Akiva je zaokupljen sasvim drugačijom borbom koja bi mu trebala donijeti iskupljenje. Borbom koja bi možda čak mogla ponovno rasplamsati nadu. No hoće li iz pepela njihova uništenog sna uopće biti moguće spasiti i najmanji tračak nade? Ostale naslove autorice knjige “Dani krvi i zvjezdanog sjaja” možete pronaći na našem webshopu na linku

Prepun boli i ljepote, tajni i nemogućih izbora, Dani krvi i zvjezdanog sjaja roman je u kojem će se Karou i Akiva ... U nastavku njezine međunarodne uspješnice "Kći dima i kosti", Karou će morati odlučiti koliko je daleko voljna otići kako bi osvetila svoj narod. Prepun boli i ljepote, tajni i nemogućih izbora, "Dani krvi i zvjezdanog sjaja" roman je u kojem će se Karou i Akiva naći na suprotnim stranama pradavnoga sukoba koji je ponovno na pomolu. Prepun boli i ljepote, tajni i nemogućih izbora, 'Dani krvi i zvjezdanog sjaja' roman je u kojem će se Karou i Akiva naći na suprotnim stranama pradavnoga sukoba koji je ponovno na pomolu.

Količina. Dodaj u košaricu Jednom davno, zaljubiše se anđeo i vrag, pa se odvažiše zamisliti svijet bez krvoprolića i ratova.

POVEZANE KNJIGE