LUMILUVS: ČAROBNA FENJER KUĆICA

LUMILUVS: ČAROBNA FENJER KUĆICA - .. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
..
DIMENZIJA
7,53 MB
NAZIV DATOTEKE
LUMILUVS: ČAROBNA FENJER KUĆICA.pdf
ISBN
7860312390607

OPIS

Ključić okreni i svemir pokreni, mrak u svjetlo preokreni! Lumiluvs svjetleći ljubimci žive u kućicama koje izgledaju poput fenjera! Lumiluvs kućica služi i kao dječji projektor te će svojim svjetlom sobu vaših mališana pretvoriti u svijet kao iz bajke! U ovom će setu mali Lumiluvs obožavatelji dobiti jednu kućicu, jednoroga i čarobni ključić koji će na kućici aktivirati magičnu projekciju oblika na zidove i strop sobe!

Čarobni Lumiluvs ljubimci koji projiciraju svjetlost i zvuk sada u setu s zvijezdanom kućicom. Dajte mu poljubac i on će vas nagraditi divnom melodijom i svijetlom, a na krovu kućice su prekrasni zvijezdani detaljil koje mali Lumiluvsi svojim ... lumiluvs fenjer lumiluvs i Čarobna zvijezdana kuĆica interaktivna igraČka akcijska cijena 159,99kn (redovna cijena 199,99kn) akcija do 31.10.

Redovna cijena: 199,99 kn/kom. Akcija vrijedi do: 31.12.2020.

POVEZANE KNJIGE