Dječak iz Toskane

Dječak iz Toskane - Bowen, Rhys | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bowen, Rhys
DIMENZIJA
8,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječak iz Toskane.pdf
ISBN
9585442288528

OPIS

Britanski pilot, aristokrat Hugo Langley 1944. padobranom se spušta iz pogođenog aviona u zelenilo okupirane Toskane. Teško ranjen, skriva se od Nijemaca među ruševinama starog samostana i pronalazi ljubav u naručju mještanke Sofije Bartoli. No, njihovu ljubav koja se tek rađa razori izdaja.Gotovo trideset godina poslije, Hugova kći, koja ga je uvijek smatrala hladnim, dolazi kući na selo organizirati njegov pogreb. Među njegovim privatnim stvarima pronalazi neotvoreno pismo adresirano na Sofiju. Otkriće je ostavi bez daha. Dok se i sama oporavlja od emocionalne izdaje i svoje psihičke rane, Joanna kreće na put iscjeljenja u Toskanu kako bi bolje razumjela svojega oca i njegovu povijesti – ali i samu sebe. Uskoro otkriva kako bi mnogi voljeli da se prošlosti ne dotiče, ali stigla je predaleko da očeve tajne ostavi skrivene… O autorici romana Dječak iz Toskane: Da je Rhys Bowen rođena pripovjedačica, već znamo. Od briljantnih karakterizacija likova do čarobnjački vješto složenih priča – ona je sjajna književnica. Ali ovom knjigom, Rhys je nadmašila samu sebe. Dječak iz Toskane dirljiva je priča o ljubavi u vihoru rata ispričana kao napeta potraga za istinom, kad se konačno zapretene tajne počinju raspletati. Dječak iz Toskane suočio me je s nemogućim: nisam knjigu željela pročitati do kraja, a nisam je ni mogla ispustiti iz ruku. – Brava, Rhys Bowen, brava! Jacqueline Winspear, autorica bestselera Čitatelji koji uživaju u pričama o Drugom svjetskom ratu i talijanskoj ruralnoj kulturi bit će oduševljeni ovom pričom prave majstorice žanra. – Literary journal Dodajte nam kruh, masline i vino. A onda i knjigu Dječak iz Toskane da u svemu tome skupa uživamo. – Američki javni radio Ako ne možete odmah u Italiju, ovo je tome najbliže… -Hellogiggles Odlično strukturirana knjiga s uvjerljivim likovima, sa svim njihovim prednostima i manama, da se osjećamo kao da smo doista s njima sjeli i popili čašu vin santa. – Društvo za promicanje povijesnih romana

Dok pod svojim pravim imenom Janet Quin ... A onda i knjigu Dječak iz Toskane da u svemu tome skupa uživamo." Ova priča je toliko dobro napisana da je nećete ispuštati iz ruku, a kada završite s njom bit će vam žao što nema još više stranica. Hugo Langley, britanski pilot, biva pogođen. Britanski pilot, aristokrat Hugo Langley 1944. Od briljantnih karakterizacija likova do čarobnjački vješto složenih priča - ona je sjajna književnica.

Gotovo trideset godina ... „Dječak iz Toskane" je pronađeno 1 rezultata. Nova knjiga: Rhys Bowen "Dječak iz Toskane" Tko je žrtva? Saveznički pilot koji jedva spašava živu glavu ili njegova kćer koja o ocu u ratu ne zna baš ništa? Na vrh.

POVEZANE KNJIGE