Vatrogasac Sam – set bojanki

Vatrogasac Sam – set bojanki Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatrogasac Sam – set bojanki.pdf
ISBN
6115250705594

OPIS

Šest ludo zabavnih bojanki s vatrogascem Samom i svim njegovim prijateljima iz gradića Pontypandy. Sve bojanke ukupno sadrže 192 crteža. Uživaj gdje god bio kod kuće ili na putu, a svoje omiljene bojanke ponesi sa sobom! Bojanke su veličinom prilagođene djeci, a prikladne su za dječake i djevojčice od navršene četiri godine.

Odigraj omiljene scene iz crtića ili idi u nove, još neispričane, pustolovine s s Elvisom iz crtića Vatrogasac Sam! Potraži i druge Vatrogasac Sam figure u našem webshopu! Značajke: - Vatrogasac Sam: Elvis - Materijal: plastika - Veličina: 8,5cm Za tebe smo pripremili najbolje bojanke s tvojim omiljenim junacima: Dora, Winx, Ben 10, Bakugan, Disney i mnogi drugi. Bratz Pridruži se svojim omiljenim Bratz djevojkama i zaigraj neke od najpopularnijih Bratz igara: Oblačenje i Šminkanje, Bojanje, Avantura, Bratz Pony i još mnogo toga. Igre Bojanja, Online Bojanka: Mulan, Medvjedići Dobra Srca, Winx, Winnie the Pooh, Disney Bojanke, Princeza, Uljepšavanje i ostalo..

... Upotpuni ili započni svoju kolekciju figura Vatrogasac Sam s ovom figurom Elvisa od 8,5cm. Odigraj omiljene scene iz crtića ili idi u nove, još neispričane, pustolovine s s Elvisom iz crtića Vatrogasac Sam! Potraži i druge Vatrogasac Sam figure u našem webshopu! Značajke: - Vatrogasac Sam: Elvis - Materijal: plastika - Veličina: 8,5cm Za tebe smo pripremili najbolje bojanke s tvojim omiljenim junacima: Dora, Winx, Ben 10, Bakugan, Disney i mnogi drugi.

POVEZANE KNJIGE