Suparništvo između braće i sestara

Suparništvo između braće i sestara - Canter, Lee | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canter, Lee
DIMENZIJA
9,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Suparništvo između braće i sestara.pdf
ISBN
1220253289372

OPIS

Sukobi između braće i sestara sastavni su dio obiteljskog života i odrastanja. Ako se budemo pravilno odnosili prema njima, oni će pomoći da djeci da se bolje snađu u životu. No, čini se da u mnogim obiteljima srdžba, ljubomora i svađe između braće i sestara izmiču kontroli. Ova knjiga pokazuje svima kako je moguće izaći na kraj sa svakodnevnim stresnim situacijama koje se javljaju u svakoj obitelji. U knjizi možete naučiti: – stvoriti pozitivno, ugodno obiteljsko ozračje; – održati obiteljski sastanak za rješavanje problema; – donijeti odluku kad se treba umiješati, te rješavati sukobe između braće i sestara; – posvetiti posebnu pozornost svakom djetetu kako biste ga potaknuli da se slaže s bratom ili sestrom. U ovom priručniku možete naći i mnoštvo drugih izuzetno koristni stvari: – odgovore na najčešća roditeljska pitanja; – prijedloge, savjete i kreativna rješenja; – tabele, nagrade i “dječji sporazum za poticanje suradnje. Za odgoj sretne i uravnotežene djece potrebni su disciplina i ljubav. Praktični i brižni savjeti koje možete naći u ovoj knjizi smanjit će napetost koju izaziva suparništvo između braće i sestara i unijeti sklad, suradnju i mir u vaš dom.

To su zasigurno dobri temelji na kojima djeca odrastaju u zadovoljne osobe pune ... Suparništvo između braće i sestara. Uvijek kada porodica ima vise od jednog djeteta, suparnistvo medju njima je neizbjezno.

Poštujte razlike: Neka uvriježena mišljenja o tome koliko razlika u godinama ili činjenica da odrastamo uz brata i sestru ili sami ... Suparništvo braće i sestara definirano je kao nadmetanje zbog ljubavi i pažnje roditelja ili zbog drugog priznanja ili dobiti. Osim navedenoga, valja istaknuti i druge (najčešće) uzroke sukoba: Pokušaj djece da se definiraju kao pojedinci Kada na sukobe braće i sestara reagirati, a kada ih pustiti da se sami snađu? 14:09 20.03.2013 Roditeljstvo.

POVEZANE KNJIGE