Suparništvo između braće i sestara

Suparništvo između braće i sestara - Canter, Lee | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canter, Lee
DIMENZIJA
11,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Suparništvo između braće i sestara.pdf
ISBN
7669768562529

OPIS

Sukobi između braće i sestara sastavni su dio obiteljskog života i odrastanja. Ako se budemo pravilno odnosili prema njima, oni će pomoći da djeci da se bolje snađu u životu. No, čini se da u mnogim obiteljima srdžba, ljubomora i svađe između braće i sestara izmiču kontroli. Ova knjiga pokazuje svima kako je moguće izaći na kraj sa svakodnevnim stresnim situacijama koje se javljaju u svakoj obitelji. U knjizi možete naučiti: – stvoriti pozitivno, ugodno obiteljsko ozračje; – održati obiteljski sastanak za rješavanje problema; – donijeti odluku kad se treba umiješati, te rješavati sukobe između braće i sestara; – posvetiti posebnu pozornost svakom djetetu kako biste ga potaknuli da se slaže s bratom ili sestrom. U ovom priručniku možete naći i mnoštvo drugih izuzetno koristni stvari: – odgovore na najčešća roditeljska pitanja; – prijedloge, savjete i kreativna rješenja; – tabele, nagrade i “dječji sporazum za poticanje suradnje. Za odgoj sretne i uravnotežene djece potrebni su disciplina i ljubav. Praktični i brižni savjeti koje možete naći u ovoj knjizi smanjit će napetost koju izaziva suparništvo između braće i sestara i unijeti sklad, suradnju i mir u vaš dom.

Ako se dijete osjeća prihvaćeno i viđeno, ponašat će se tako da se i brat i sestara osjećaju dobro i neće se s njima natjecati za svoje mjesto u obitelji. Što odnos između braće i sestara govori o vašoj obitelji? ... Općenito, suparništvo ili iskazivanje ljubomore među djecom potpuno su normalne pojave.

To je briga za gotovo sve roditelje dviju ili više djece. Problemi često počinju odmah nakon rođenja drugog djeteta.

POVEZANE KNJIGE