Moja bojanka vozila – set bojanki

Moja bojanka vozila – set bojanki Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja bojanka vozila – set bojanki.pdf
ISBN
2501212848443

OPIS

Šest neodoljivih bojanki s fascinantnim crtežima vozila. Sve bojanke ukupno sadrže 192 crteža. Uživaj gdje god bio kod kuće ili na putu, a svoje omiljene bojanke ponesi sa sobom! Bojanke su veličinom prilagođene djeci, a prikladne su za dječake i djevojčice od navršene četiri godine.

Uđite sa svojom decom u svet boja... Možeš birati između jednostavnih i kompliciranijih bojanki, ali svaka ima pozitivan utjecaj na razvoj dječje kreativnosti. Među bojankama možeš pronaći sve, od klasičnih bojanki sa životinjama, ljudima različitih profesija, biljaka pa sve do najpopularnijih crtanih junaka i akcijskih likova koje će djetetov interes privući još više. Pčeličinih 8 tematskih bojanki iz edicije MOJA PRVA BOJANKA mogu se naći i u poklon-kutijici.

Razvijaj maštu i kreativnost i bojaj po svojoj želji, ali pazi da ne bojaš izvan ... Edicija sadrži 8 tematskih scena za bojenje, sa umanjenim obojenim modelima koji će mališane podstaći da prepoznaju i razlikuju boje i oblike. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje.

POVEZANE KNJIGE