Dok je tebe

Dok je tebe - Tucker, K.A. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tucker, K.A.
DIMENZIJA
11,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Dok je tebe.pdf
ISBN
2064154431558

OPIS

Mlada samohrana majka Catherine Wright ima prilično skromne ciljeve: osigurati sretan život svojoj petogodišnjakinji i nikad više ne biti glavnom temom tračeva u svojem malom gradu. A onda, u maglovitoj noći, sama na cesti, naleti na prometnu nesreću i iz zapaljenog auta uspijeva izvući muškarca bez svijesti. Ne zna, a nije joj ni važno, tko je muškarac kojem je spasila život. Kad postane jasno da je u pitanju Brett Madden, miljenik medija i hokejaška superzvijezda, svi se pitaju tko je misteriozna žena koja mu je spasila život. No… Catherine je već imala svojih petnaest minuta slave i zadnje što želi jest da se njezina prošlost, na velika vrata, vrati na naslovnice. Stoga odluči skrivati svoj identitet. I to funkcionira. Neko vrijeme. Sve dok se na njezinim vratima ne pojavi On, očajan u namjeri da upozna ženu koja mu je spasila život.

je dan koji cemo svi pamtiti, dan kad je nasa Mikela poginula, mozda bolje reci, otisla s ovog svita nasem Gospodinu...I u svemu tome, jedino je to ono sto nas tjesi, jer nema tih rici kojima se moze opisati koliko nam svima fali i koliko boli ta praznina otkad je nema. Pa za početak to da nadimak nema veze s njom, to je interna fora..! Glorija je u biti poveznica nas sviju, mogu reći da nas drži na okupu. A srce moje! Kate - a Kate je stvarno priča za sebe! Ona je osoba čijih bih nekoliko osobina ja rado prisvojila.

Cijena: 119,00 KN Klupska cijena: 99,90 KN Proizvod je na zalihi. Zaliha u klupskim centrima > DOK JE TEBE količina.

POVEZANE KNJIGE