Coco Chanel – Mali ljudi, Veliki snovi

Coco Chanel – Mali ljudi, Veliki snovi - Sanchez Vegara, Maria Isabel | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sanchez Vegara, Maria Isabel
DIMENZIJA
9,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Coco Chanel – Mali ljudi, Veliki snovi.pdf
ISBN
5328285979807

OPIS

Coco Chanel – prva knjiga iz inspirativne, nove serije knjiga Mali ljudi, VELIKI SNOVI! Knjiga donosi priču o međunarodnoj modnoj ikoni Coco Chanel. Nakon majčine smrti, Coco je rane godine djetinjstva provela u sirotištu, gdje je naučila vješto se služiti iglom i koncem. Poslije je u životu bila pjevačica u kabaretu, krojačica, klobučarka, da bi naposljetku postala jedna od najpoznatijih modnih kreatorica u svijetu.

kolovoza 2020.) U knjižare Školske knjige stigla je jedna od najpoznatijih serija slikovnica na svijetu - Mali ljudi, veliki snovi.Riječ je o šest bogato ilustriranih knjiga, biografija iznimnih osoba i povijesnih ličnosti, koje su prilagođene djeci. I junaci tih slikovnica - iznimno cijenjeni u svijetu umjetnosti, dizajna i znanosti - nekoć su bili malena djeca s velikim snovima. Coco Chanel Tekstualna građa, tiskana .

... Serija donosi biografije modne ikone Coco Chanel, osebujne umjetnice Fride Khalo ... U knjižare Školske knjige stigla je jedna od najpoznatijih serija slikovnica na svijetu - Mali ljudi, veliki snovi.

POVEZANE KNJIGE