Vrag nosi karirano/džepno

Vrag nosi karirano/džepno - Medeiros,Teresa | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Medeiros,Teresa
DIMENZIJA
7,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrag nosi karirano/džepno.pdf
ISBN
8122851758709

OPIS

Strasti frcaju u ovom šarmantnom ljubavnom romanu Terese Medeiros nakon što neodoljivi škotski gorštak otme strastvenu englesku nevjestu svoga suparnika. Emmaline Marlowe mora se udati za moćnog vlastelina Hepburnova klana kako bi spasila oca od dužničkog zatvora, kada grubijan Jamie Sinclair provali u crkvu na crnom konju i otme ju. Iako je Hepburnov smrtni neprijatelj, Emmin tajanstveni otimač sve je ono što njezin mladoženja nije – zgodan, pun života, opasan… i teško iskušenje za njezino čeznutljivo srce. Jamie očekuje da će Emma biti plačljiva engleska gospođica, a ne vatrena, prkosna ljepotica čiji će ga neodoljivi šarm iskušavati na svakom koraku. Ali ne smije dopustiti da zaboravi kako je on njezin neprijatelj, a ona samo pijun u smrtonosnoj gorštačkoj zavadi klanova. Pa zašto je onda svejedno toliko želi? Oteti nevjestu svoga neprijatelja bilo je lako, ali može li osvojiti njezinu nevinost, a da ne izgubi svoje srce?

Od škotskih zabiti do modnih pista, od pravog škotskog ponosa do punk simbola, a ove jeseni upravo je karirano jedan od glavnih modnih trendova koji svakako, dok je još 'in', morate profurati. Mozaik knjiga u svibnju je objavila džepno izdanje od 4 naslova popularne autorice koju smo upoznali već s romanima Šarmantni princ, Nevjesta i zvijer, Tvoja do zore i Poljubac za pamćenje. ...

Foto: Luka Šangulin/index. TRENDOVI dolaze i odlaze, i zato je uvijek bolje ulagati u modne klasike koji nikada ne izlaze iz mode. Klasično karirano odijelo s pomakom.

POVEZANE KNJIGE