Boja ubojstva Bee Larkham KDS

Boja ubojstva Bee Larkham KDS - Harris, Sarah | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harris, Sarah
DIMENZIJA
10,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Boja ubojstva Bee Larkham KDS.pdf
ISBN
3406859590272

OPIS

»Originalno i uzbudljivo.« Observer Pokušaj se ponašati normalno i održavaj kontakt očima. Ne maši rukama i ne ljuljaj se. Ne melji o svojim bojama. Što god bilo, nikome ne govori što si učinio Bee Larkham. Jasper nije običan trinaestogodišnjak. Štoviše, on će za sebe reći da je vrlo poseban… Sinestezija boji zvukove njegovog svijeta kaleidoskopom boja koje ne vidi nitko osim njega. Međutim, u petak navečer Jasper otkriva novu boju – boju ubojstva. Jasper je uvjeren da se nešto dogodilo njegovoj susjedi Bee Larkham, ali čini se da to nitko ne shvaća dovoljno ozbiljno. Boje noža i vrisaka miješaju se u njegovoj glavi i on se boji da se više ničega ne sjeća jasno. Čini se da je on jedini svjedok ubojstva, ali Jasper ne prepoznaje lica – čak ni vlastito. A teško je otkriti ubojicu kad ne raspoznajete lica… »Prekrasan, originalan roman, istodobno smiješan, tragičan i hrabar.« Sarah Pinborough

Pukotina 139,00 kn ... Boja ubojstva Bee Larkham (Mass Market Paperback) Published August 2019 by Znanje, Zagreb Knjiga dostupna svima 442, Mass Market Paperback, 384 pages Boja ubojstva Bee Larkham https:// znanje.hr/ product/ boja-ubojstva-be e-larkham/ 279677 »Originalno i uzbudljivo.« Observer Pokušaj se ponašati normalno i održavaj kontakt očima. Ne maši rukama i ne ljuljaj se.

Ne melji o svojim bojama. Što god bilo, nikome ne govori što si učinio Bee Larkham.

POVEZANE KNJIGE