Obrana TU

Obrana TU - Nobilo, Anto | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nobilo, Anto
DIMENZIJA
4,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Obrana TU.pdf
ISBN
9493616311147

OPIS

Knjiga uglednog hrvatskog odvjetnika Ante Nobila o obrani Josipa Perkovića, obavještajca optuženog i osuđenog na njemačkom sudu u slučaju ubojstva hrvatskog disidenta Stjepana Đurekovića, presedan je u hrvatskom izdavaštvu. Ona pripada odvjetničkoj prozi – žanru čije autore u nas možemo izbrojiti na prste jedne ruke, ali je istodobno mnogo više od u inozemstvu uobičajenih slučaja studija (case study).

Tu je ministar u pravu - toga dana, valjda u točno određeno vrijeme, zaprimit će se sve ponude, i ponuđači će možda dobiti priliku da ukratko predstave svoju ponudu - barem su takvu priliku dobili pri prvom natječaju. No još veći problem, prema očekivanjima, bila je obrana. Cavsi su prije prve utakmice s Netsima imali najgori napad lige i u prosjeku postizali 99.5 poena.

Što se tiče vratara, na vrhu po postotku obrana je vremešni Portugalac Humberto Gomes koji je na 43 posto obranjenih šuteva dok ga slijedi Gonzalo Perez de Vargas s 40 posto obrana. Ivan Pešić tu je na diobi 17.

POVEZANE KNJIGE