IGR CLEMENTONI IGRA DINAMO

IGR CLEMENTONI IGRA DINAMO Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,21 MB
NAZIV DATOTEKE
IGR CLEMENTONI IGRA DINAMO.pdf
ISBN
3046300219822

OPIS

Set za sastavljanje svjetiljke Clementoni odličan je poklon za dijete koje stalno nešto šarafi i popravlja! Sadrži dinamo spojen s LED žaruljom i ostale potrebne dijelove za sastavljanje ručne svjetiljke! Kad pravilno posloži sve što set za izradu svjetiljke uključuje, mali mehaničar ponosno će svima pokazivati rezultat svog rada i objašnjavati kako funkcionira njegova džepna svjetiljka: okretanjem ručke pokreću se zupčani mehanizam i dinamo i na taj način proizvodi se električna energija koja daje svjetlo. Bravo za majstora i petica iz fizike! Karakteristike:set za izradu svjetiljke plastični elementi svjetiljke dinamo LED svjetiljka zupčanici metalni vijci uputstva s ilustracijama

Za Anderlecht od ove sezone nastupa hrvatski napadač Ivan Santini , a u momčadi je i bivši branič Hajduka Antonio Milić . Dinamo je na startu istrčao u postavi Josipović - Hrvoj, Gvardiol, Šutalo, Jurišić - Krizmanić, Kocar, Janković - Marin, Karrica, Šipoš. U drugoj utakmici skupine Atalanta i Šahtar su također odigrali 2-2.

upite): Radnim danom od 08 do 16h. Pritužbe i pohvale: Molimo vas da pročitate te dokumenete u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete kako GNK Dinamo prikuplja i koristi vaše podatke.

POVEZANE KNJIGE