Skitan i Pitan

Skitan i Pitan - Smoje, Miljenko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smoje, Miljenko
DIMENZIJA
12,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Skitan i Pitan.pdf
ISBN
3424810271433

OPIS

Ova knjigaautora Miljenka Smoje nije samo papirnati spomenik pisca, već i na novinarske žanrove koji ne postoje. Tekstovi ne otvaraju vidike u obavijesnom smislu, no dragocjeniji su od tomova sociološke i anropološke litetarure. Knjiga je neka vrsta malog privatnog vremeplova u povijest Dalmacije i novinarstva – rekao je novinar i Smojin biograf Ivica Ivanišević.

Read reviews from world's largest community for readers. Izabrane reportaže, kolumne i humoreske iz 'Slobodne Dalmacije'' od 1953.

This video is unavailable. Watch Queue Queue Poznat je njegov hedonizam, vitalnost i u šezdesetoj, čir kojeg uredno zanemaruje, nagrada za životno djelo "Moša Pijade", feljton "Skitan i pitan", a ponajviše oštro pero i zajedljive primjedbe koje iz plemenitih razloga upućuje svojim sugrađanima. "Takav smo mi svit.

POVEZANE KNJIGE