Jadranske školjke od mora do kuhinje

Jadranske školjke od mora do kuhinje - Bulić, Boris | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bulić, Boris
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Jadranske školjke od mora do kuhinje.pdf
ISBN
2644506547984

OPIS

Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika. Recepti – sirove školjke, hladne salate, pržene, pohane, pečene i zapečene, školjke u umaku, rižoti i školjke s tjesteninom. Dagnja, dagnja runjavica, kunjka, prnjavica, kućica, kapica svetog jakova, češljača, kapica srčanka, bodljikavi vaganj,glatka čančica, rumenka, kamenica, kopito, plemenita periska,prstac i mnoge druge…

Boja Jadranskog mora. Modra boja Jadrana i njegovo, kako se često čuje, kristalno čisto more sa slikovitom obalom neodoljiv su mamac za mnoge. Od 26.

Još od davnih dana poznati su kao posebna delicija i kvalitetna hrana. Nije samo pitanje stila, već i otpornosti i lakoće čišćenja. Ako su fronte kuhinje od lošeg materijala, uz svakodnevnu upotrebu, za samo nekoliko godina morat ćete ih mijenjati.

POVEZANE KNJIGE