Znanstvene kvalitativne metode, knjiga 9

Znanstvene kvalitativne metode, knjiga 9 - Zelenika, Ratko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zelenika, Ratko
DIMENZIJA
12,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Znanstvene kvalitativne metode, knjiga 9.pdf
ISBN
6399467758213

OPIS

U znanstvenoj knjizi Metodologija i tehnologija izrade znanstvenog i stručnog djela: ZNANSTVENE KVANTITATIVNE METODE, knjiga deseta rezultati znanstvenih i razvojnih istraživanja predstavljeni su u pet međusobno povezanih dijelova (poglavlja). U prvom dijelu, UVODU, definiran je znanstveni problem istraživanja, znanstveni projektni zadatak, navedeni su objekti istraživanja, postavljena je znanstvena hipoteza i pomoćne (parcijalne) hipoteze, određeni su svrha i ciljevi istraživanja, dana je ocjena dosadašnjih istraživanja, navedene upotrebljavane znanstvene metode te je obrazložena struktura znanstvene knjige. U drugom dijelu naslova TEORIJSKE ODREDNICE ZNANOSTI I KLASIFIKACIJE ZNANOSTI I UMJETNOSTIrezultati znanstvenih i razvojnih istraživanja predstavljeni su u dvije tematske jedinice, i to: temeljne značajke znanosti i znanosti o znanosti te klasifikacija znanosti i umjetnosti – intelektualna arhitektura suvremene obrazovne i znanstvene industrije. Treći dio ima naslov METODOLOGIJA I TEHNOLOGIJA ZNANSTVENOGA ISTRAŽIVANJA – INTELEKTUALNA LOGISTIKA SUVREMENE ZNANOSTI. U tome su dijelu elaborirane dvije veoma važne tematske jedinice, i to: suvremena znanost temeljena na metodologiji znanstvenoga istraživanja te tehnologija znanstvenoga istraživanja – inteligentni navigator u suvremenoj znanosti.

Znanstvene metode u fokusu visokosofisticiranih obrazovnih i znanstvenih industrija i 5. Znanstvene kvalitativne metode (tj.

Ključne riječi: diplomski radovi, vrste istraţivanja, metode prikupljanja podataka ... ima svoje znanstvene aspekte kao i one koji se ne svrstavaju u znanost, a što samim time ne Ona je tema pjesama, umjetničkih djela, knjiga i eseja, dnevne politike, raznih polemika, pa i svakodnevnih razgovora na ulici.

POVEZANE KNJIGE