Život je svijetlost duginih boja

Život je svijetlost duginih boja - Krajcar, Anton | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krajcar, Anton
DIMENZIJA
10,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Život je svijetlost duginih boja.pdf
ISBN
7282034621122

OPIS

Čovjek je konačni proizvod prirode koji svojom inteligencijom i odgovornošću može na ljestvici svijesti dalje napredovati, ali može i nazadovati. Veća svijest, a ne znanje, jest i veća odgovornost za sebe i druge, jer najveća svijest zna i spoznala je da ništa nije odvojeno od cjeline. Svako namjerno uništavanje bilo čega od postojanja je istovremeno i osobno nazadovanje. Ovo treba dobro upamtiti, ne znači ako kosite travu i dajete sijeno kravama da uništavate prirodu.

VBA je poražen od Njukasla u gostima (1:2) i nalazi se u zoni ... Od tog dana ona je postala simbol gej i lezbijskog pokreta. Originalna zastava duginih boja imala je osam boja, bila je ručno obojana , a Baker je objasnio njihovu simboliku; prva boja, roza, označava seksualnost, crvena život, narančasta zdravlje, žuta sunce, zelena prirodu, tirkizna umjetnost, plava mir, ljubičasta duh. LGBT aktivistima preti zatvor zbog zastave duginih boja na Hristovoj statui, gradovi, sela i čitave provincije proglašavaju se „zonama slobodnim od LGBT ideologije", istaknuti političari seksualne manjine prikazuju kao neprijatelje naroda.

MARC zapis - ID: 66915 ... Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Život je svjetlost duginih boja. 5 likes.

POVEZANE KNJIGE