Kraj priče

Kraj priče - Davis, Lydia | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Davis, Lydia
DIMENZIJA
3,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Kraj priče.pdf
ISBN
7870300872538

OPIS

Radnja romana Kraj priče naizgled je jednostavna: jedna žena sjeća se ljubavne veze s muškarcem koji ju je ostavio i pokušava pišući o tome samoj sebi objasniti što se točno dogodilo. Ali jednostavnost je privid. Dok se gotovo opsesivno usredotočuje na naoko nevažne pojedinosti, od broja svađa i telefonskih poziva do sitničavih natpisa na kutijama s rukopisom, pripovjedačica s jednako mikroskopskom preciznošću secira i pouzdanost vlastita sjećanja i sam čin pisanja, dovodeći ih u zamršeni međuodnos gdje se zamućuju granice između zbilje i fikcije da bi naposljetku postalo upitnim što je zapravo istina.

Jedini je problem što oni ne odlučuju Pročitaj više. Osmogodišnji dječak nije preživio kad ga je krokodil, dok je plivao rijekom u Indoneziji, čitavog progutao, objavile su vlasti. Dječak je s mlađim bratom u srijedu plivao u rijeci u pokrajini Istočni Kalimantan dok ih je otac gledao iz kuće u okrugu Kutai Timur kad ga je napao krokodil, kazao je dužnosnik agencije za spašavanje Oktavianto. Priče o razvodu Melanije i Donalda sve učestalije, poznato u kakvim su odnosima (VIDEO) Foto: Profimedia Trampova bivša saradnica Omarosa Manigolt-Njuman napisala je 2018.

... Prenijeli smo vam samo djelić priče, a ako ste dobro pogledali sigurna sam da ste pronašli razlog koji će vas u ovoj maloj regiji zadržati duže ili vas natjerati da čeznete za povratkom.

POVEZANE KNJIGE