Memo kotačić španjolski glagoli

Memo kotačić španjolski glagoli PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Memo kotačić španjolski glagoli.pdf
ISBN
6480010552534

OPIS

Jednostavno zapamtite najvažnije glagole: U okretu na lijevu ili desnu stranu glagol se prikazuje u različitim vremenima i kompletnim oblicima konjugacije. Može se koristiti bilo gdje zahvaljujući praktičnom formatu. Upravljačka traka i jasan sustav vođenja na disku, omogućite brzu orijentaciju i fiksno pretraživanje. Za sve one koji uče strane jezike, od učenika osnovnih i srednji škola do odraslih.

Memento tabele namijenjene su utvrđivanju gradiva, a omogućuju i brzo pronalaženje informacija pri učenju stranog jezika. Sastoje se dvanaest stranica A5 formata koje se mogu lako preklapati, umetnuti u knjigu ili u posebno izrađeni fascikl za PONS mementa na jednom mjestu. Recipročni glagoli stoje samo sa subjektom u množini.

Stoga da pređemo na stvar. Kao što smo rekli imamo šest modalnih glagola. Glagoli, ki predvidevajo ob sebi osebek (dopolnilo v imenovalniku), so osebni (Mirko telefonira.), vsi drugi so brezosebni.

POVEZANE KNJIGE