Memo kotačić njemački glagoli

Memo kotačić njemački glagoli PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Memo kotačić njemački glagoli.pdf
ISBN
3136574657014

OPIS

Jednostavno zapamtite najvažnije glagole: U okretu na lijevu ili desnu stranu glagol se prikazuje u različitim vremenima i kompletnim oblicima konjugacije. Može se koristiti bilo gdje zahvaljujući praktičnom formatu. Upravljačka traka i jasan sustav vođenja na disku, omogućite brzu orijentaciju i fiksno pretraživanje. Za sve one koji uče strane jezike, od učenika osnovnih i srednji škola do odraslih.

Glagolska osnova u svakom licu dobiva drugi nastavak. U sledećoj tabeli će biti prikazana lista jakih glagola u nemačkom jeziku, gde će za svaki glagol biti predstavljen njegov oblik u infinitivu, zatim treće lice jednine prezenta, preterit, potom particip drugi i najzad - prevod tog glagola. Modalni glagoli u nemačkom jeziku su nešto drugačiji od onih koje si do sada učio/la. Tako ih zovemo jer oni menjaju značenje rečenice.

Modalni glagoli u njemačkom jeziku. Modalni su glagoli oni koji, kada se koriste u rečenici, uza sebe moraju imati još jedan glagol.

POVEZANE KNJIGE