Maja otkriva glazbu

Maja otkriva glazbu - Delahaye, Gilbert | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delahaye, Gilbert
DIMENZIJA
8,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Maja otkriva glazbu.pdf
ISBN
6834221133058

OPIS

Maja je na praznicima. Provodi ih s obitelji i prijateljima u kampu. Popodne se kamp se ispraznio jer svi žele vidjeti povorku limene glazbe u susjednome selu. Maja je zadivljena puhačkim instrumentima i mažoretkinjama. Žućo komentira dirigenta, tubu i rog, no on zaista nema pojma o glazbi. Nakon povorke, Maja je dobila ulaznice za koncert gudačkog orkestra u kojem violončelo svira njezina nova prijateljica Irena. Maja je oduševljena instrumentom, a Irena joj predlaže da dođe k njoj na satove poduke. Maja uvjerava roditelje da želi naučiti svirati violončelo i kreće s Irenom vježbati. Dobro joj ide, ali nije baš sasvim jednostavno. Praznici se bliže svome kraju. Maja bi voljela nastaviti sa satovima poduke, no zabrinuta je kako će nastaviti bez Irene. Roditelji su je na nagovor Irenina djeda odlučili upisati u glazbenu školu, a Irena će joj posuditi violončelo za vježbanje. Maja je presretna i bez obzira na to što bavljenje glazbom zahtijeva puno vježbanja, odlučila je potruditi se i biti uporna. Sretno, Majo!

Ona i njen suprug Nenad uživaju u slatkom iščekivanju. Maja je za In Magazin otkrila kakvo ime će odabrati za svog sina te kako se osjeća u trudnoći. Zahvalna sam za to unikatno i posebno životno iskustvo.

Nakon povorke, Maja je dobila ulaznice za koncert gudačkog orkestra u kojem violončelo ... Maja otkriva kako su eksperimenti pokazali da su biljke itekako zainteresirane za glazbu koju stvaraju. U jednom su pokusu tako spojili dvije biljke na dva različita uređaja, a vrlo brzo među njima je došlo do kompeticije.

POVEZANE KNJIGE