Slatki vegan

Slatki vegan - Gulin, Dunja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gulin, Dunja
DIMENZIJA
7,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatki vegan.pdf
ISBN
7033561592251

OPIS

Hrskavi keksi, kremasti kolači, raskošne torte, slasne savijače, prhke pite i bogata dizana tijesta od prirodnih, cjelovitih sastojaka, bez mliječnih proizvoda, teških masnoća i šećera, zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce, a tu su i omiljeni klasici u zdravijoj varijanti kao što su tiramisu, zapečene palačinke i nezaobilazne zaherice. Sto posto okusa za sto posto gurmane.

Količina. Dodaj u košaricu Majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica s prirodnim zaslađivačima, svježim i organskim sastojcima, Dunja Gulin donosi nam u ovoj slatkoj kuharici maštovite, gurmanske recepte za svaku prigodu.

24/07/2020; Objavio Petra Spaći; 27 ruj Kolačići bademovog maslačka! Ovi nevjerojatno ukusni, gusti, ali i zdravi kolačići su jednostavni za pripremu. Prednost ovih kolčića je što su bez glutena, bez mlijeka i rafiniranog šećera! Sastojci za keks: 2 šalice bademovog brašna ... SLATKI VEGAN - Cjeloviti gurmanski deserti za svaku prigodu.

POVEZANE KNJIGE