Istanbulsko kopile

Istanbulsko kopile - Safak,Elif | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Safak,Elif
DIMENZIJA
5,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Istanbulsko kopile.pdf
ISBN
6751027020887

OPIS

U Istanbulu, u obitelji Kazanci u kojoj, zbog čudnih usuda sudbine spram muškaraca, caruju žene odrasta Asya, mlada djevojka deklarirana nihilistkinja, opijena Johnny Cashom i francuskim egzistencijalistima. Na drugom kraju svijeta, u San Franciscu, živi Armanoush, devetnaestogodišnja Amerikanka armenskog podrijetla koja se bori s osjećajem nepotpunosti u svom identitetu. Da bi pronašla kariku koja nedostaje odlučuje tajno otputovati u Istanbul… Kopile Istanbula dojmljiv je, duhovit i dramatičan roman o dva naroda, turskom i armenskom, i dvije obitelji koje su povezane mračnom stranom iz prošlosti više nego što i jedna od njih može naslutiti. To je roman o sjećanju i zaboravu, o prošlosti i sadašnjosti u kojem se isprepliće tradicija i suvremenost. Elif Shafak istkala je nezaboravnu priču o gradu Istanbulu i njegovim stanovnicima, o njegovim bojama, mirisima i okusima ali i o tajni koju krije.

Dodaj-10 % KAKO SAČUVATI MENTALNO ZDRAVLJE U DOBA PODJELA. Elif Shafak.

Autor ove knjige je čovek sa ogromnim životnim iskustvom i dobro obrazovan; ima doktorat u području nauke, teologije, filozofije i prava. Kada sam počela pisati ovu knjigu bila sam u nekom relaksiranomu, autogenom stanju. Takvo stanje se nije preko noći i bez mog saznanja.

POVEZANE KNJIGE