Azijska jela

Azijska jela - Kefeček, Basta | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kefeček, Basta
DIMENZIJA
8,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Azijska jela.pdf
ISBN
2807363347334

OPIS

Knjiga temeljena na hrani biljnog porijekla idealna je za sve pobornike zdrave hrane i one koji to žele postati – svaki tanjur pršti zavodljivim okusima i mirisima, priprema je jednostavna, a namirnice se uglavnom kratko termički obrađuju ili ostaju sirove. Maja Kefeček Basta, iskusna autorica i učiteljica prirodne prehrane napisala je nekoliko popularnih veganskih kuharica, a u najnovijoj – Azijska jela – dočarala nam je djelić svojih živopisnih putovanja po Dalekom istoku: Šri Lanka, Tajland, Vijetnam, Koreja, Kina i Japan, zvijezde su ove kuharice u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe. Od poznatog i omiljenog Pad Thaija do bogatog sendviča Banh Mi, od nekoliko inačica sushija i curryja do cijelog niza salata i juha te poslastica egzotičnih naziva kao što su gyoze, bibimpap i bulgogi, sve u superzdravoj veganskoj varijanti.

Međutim, daleko poznati su i azijski umaci. Slani, slatki, kiseli i ljuti okusi u raznim kombinacijama posebnost su jela azijske kuhinje. azijska kuhinja.

i u hrskavim jumbo kozicama u panko mrvicama. SOI, kao pravi asian fusion restoran, zastupa ideju o dijeljenju jela, a svoj inače sažet meni postepeno proširuju.

POVEZANE KNJIGE