Juhe i variva

Juhe i variva - Pirello, Christina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pirello, Christina
DIMENZIJA
7,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Juhe i variva.pdf
ISBN
5219444255212

OPIS

Guste, bistre, povrtne, pikantne, blage, s mahunarkama, s tjesteninom… juhe su obavezne na meniju u sva godišnja doba. Juha ili bogato varivo najbrže će nas nahraniti, ali i utjecati na naše raspoloženje, pa ovisno o sastojcima i načinima pripreme može potaknuti živahan razgovor za stolom ili nas opustiti, otvoriti nam apetit ili nas zasititi kao samostalan obrok. Ova knjiga nastala je kao plod strasti i dugogodišnjeg iskustva Christine Pirello i Planetopijine želje da u biblioteci Mirisi i okusi Makronove donosi uvijek nove jednostavne i zdrave recepte. Christina Pirello ima bogato znanje i iskustvo u makrobiotici koju spaja s gurmanskim okusima. Od limunaste juhe od poriluka, pjenušave juhe od mrkve do toskanske juhe s kruhom i bogatih variva s mahunarkama, u ovoj će se knjizi naći juha za svačiji ukus, najbolje od najboljega na žlicu iz kuhinje temperamentne Amerikanke irskih korijena.

Na što moraš paziti kod kupovine celera: Traži celer koji ima čvrste, uspravne stabljike. Moraju lako puknuti kad ih saviješ. Želim primati e-poruke sa zdravim receptima, najboljim ponudama, novim proizvodima i sličnim sadržajima, koji su vezani uz poslovanje Malince. Juhe i variva Kremasti deserti Razno (slano) Salate Sezonski recepti Slane pite i quichevi Slatko Zima Valentinovski meni: juha od cikle, quiche s gljivama, salata s keljem i mousse od dva sastojka.

Slobodno ukradite ideju Repa je namirnica prepuna C vitamina i minerala koja jača imunitet te potiče naš metabolizam što je vrlo važno pogotovo u ovim hladnim mjesecima kada se manje krećemo i sezone su prehlada i gripa. Predjela, juhe i variva. Palačinke sa sirom i šunkom.

POVEZANE KNJIGE