Atlantida i Lemurija

Atlantida i Lemurija - Scott-Elliot, William | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Scott-Elliot, William
DIMENZIJA
7,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Atlantida i Lemurija.pdf
ISBN
2907077053230

OPIS

Razmatranja o iščezlim kontinenzima Atlantidi i Lemuriji s osvrtom na dokaze o njihovom mogućem postojanju i raznim narodima tijekom predpovijesti čovječanstva. Spominju se razne nelogičnosti današnjeg povijesog razmatranja kao i brojne nepoznanice.

Atlantiđani, u odnosu na Lemurijance su bili tehnološki napredniji i skoro pa božanstva — lepi, inteligentni i ambiciozni. ATLANTIDA I LEMURIJA ; Dodatnih 10% popusta na tri kupljena proizvoda koji nisu na akciji % 10 % Sačuvajte u listi želja. Proveri dostupnost u radnjama .

Kada je govorio o Posejdonovom ostrvu Platon je zapravo misliio na poslednje ostatke izgubljenog kontinenta. Mnogobrojne publikacije posvećene su tome da dokažu postojanje Atlantide, te nastojanjima da se utvrdi tačna lokacija izgubljenog kontinenta.U ... Opis - ATLANTIDA I LEMURIJA.

POVEZANE KNJIGE