Ti si ovdje

Ti si ovdje - Hanh, Thich | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanh, Thich
DIMENZIJA
12,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Ti si ovdje.pdf
ISBN
5930247323233

OPIS

Ovu knjigu možete smatrati proširenom vođenom meditacijom, tradicijskim oblikom pouke u kojoj učitelj vodi učenika stazom mudrosti, a učitelj od kojeg ovoj knjizi izravno primate nauk, jedan je od najvažnijih budističkih učitelja našega vremena. Thich Nhat Hanh pokazuje nam kako nas put usmjerene svjesnosti i spoznaje može probuditi iz stanja učmale zaokupljenosti sobom, iscijeliti emotivne rane i poboljšati odnos s drugima, povezati nas s ljubavlju i čuđenjem za ovaj predivan svemir u kojem živimo te nam, napokon, pomoći da sasvim izbjegnemo okove rođenja i smrti. Iako to uvijek iznova otkrivamo već 2500 godina, zadivljuje da možemo jednim jedinim dahom možemo započeti veoma dalek i predivan put.

Dodaj u košaricu. Šifra: 8611 Kategorija: Priručnici / Duhovnost i ezoterija ti: jesi si budeš on, ona, ono: jest je bude mi: jesmo smo budemo vi: jeste ste budete oni, one, ona: jesu su budu Htjeti.

Dakle, ovo je za tebe, da znaš koliko si zabrljao i nisam drska jer ti ovo govorim, nego sam sigurna i puna samopouzdanja konačno sada kada sam te napustila. Ako ti se život svodi na ono prošlo ili na ono očima i srcu nepoznato, daleko, tko si i gdje si? Ako smatraš da si činiš uslugu tako što zatvaraš oči pred ovim sad, da ćeš tako uspjeti sebe lišiti moguće boli i preskočiti izazove, varaš se. Baš naprotiv, napravit ćeš od života zavrzlamu, postat… Željko, ajde ti dođi do nas, čim vidi da smo ga zvali, odmah će nas nazvati i ti si za deset minuta kod njega! Boris Gašpar je Cigin poslovođa u Luci Ploče i njegov poziv vrlo često znači „promjenu smjene na poslu" i obvezu da se hitno uputi u Ploče nešto odraditi na nekom od strojeva. 'U prvi mah nisam bio siguran da si ti, pošto si obično sređena, našminkana, a ovdje si u kućnom aranžmanu.

POVEZANE KNJIGE