Ustrajnost

Ustrajnost - Sandberg, Sheryl | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sandberg, Sheryl
DIMENZIJA
9,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Ustrajnost.pdf
ISBN
9610300366328

OPIS

Već trideset godina žene čine više od pedeset posto diplomanata studija u SAD-u, no muškarci i dalje drže većinu vodećih položaja u državnoj upravi i industriji. To znači da se ženski glasovi i dalje ne čuju ravnopravno u odlukama koje najviše utječu na naše živote. U knjizi Ustrajnost Sheryl Sandberg razmatra suštinske razloge zastajanja napretka žena u stjecanju vodećih uloga i nudi uvjerljiva, zdravorazumska rješenja koja mogu ženama dati snagu za ostvarivanje svog punog potencijala.

U knjizi ... 3 savjeta za ustrajnost. 3 savjeta za ustrajnost.

Od 155 imena koja su ušla u polufinale trudom 4700 sudaca volontera, među kojima su bili nastavnici i ljubitelji svemira, u finale se kvalificiralo devet imena. Ovo vjerovanje u srcu mora da se obznani jezikom i potvrdi djelima, jer ustrajnost na Pravom putu podrazumijeva ustrajnost čovjekovog srca, jezika i njegovih djela u dobru. Najvažniji vid ustrajnosti jeste ustrajnost srca, jer srce upravlja ostalim ljudskim organima, kao što je važna i ustrajnost jezika, jer on odražava stanje srca. Ustrajnost.

POVEZANE KNJIGE